Hotelli ja spa

Rock-kentän valmistuttua tulee Pickalasta yhteensä 63 täysverisellä väylällään ja kuudella pitch & putt väylällään Manner-Euroopan suurin yhtenäinen golfkeskus. Kun Rock-kenttä rakennetaan ja Pickala Golfin Park-kenttä uudistetaan Nicklaus Designin suunnitelmilla huippukentäksi, niin investoinnit Pickalan alueen golfpalveluihin nousevat lähivuosina 15-20 miljoonaan euroon. Pickalan vetovoima kasvaa ja se nousee monen golfarin matkakohteeksi. Vieraita tulee sekä kotimaasta että ulkomailta.

Pickalaan on toivottu hotellia pitkään. Sellainen on suunnitteilla Rock Resortiin, sillä asemakaavoituksen osana hotellille kaavoitetaan maata. Näin Pickalasta muodostuu kokonaisuus, joita maailmalla kutsutaan country clubeiksi – niissä voi viettää mukavasti kokonaisen päivän monipuolisten palveluiden ja kokemusten äärellä. 

Rock Hotel Pickalan konsepti lähtee luonnosta ja sen kokemisesta – ja tietysti golfista, ulkoilusta ja hyvinvoinnista. Hotellin huoneet ovat minivilloja kallion päällä ja metsän keskellä. Kahden hengen minivilloja tulee noin 30 kappaletta – myöhemmin hotellialueen viereen rakennetaan isompia villoja, joiden omistajat voivat tarjota niitä vuokrattavaksi hotellin käyttöön. Hotellin yhteyteen on suunnitteilla pieni spa, jossa on uima-allas sekä ulkona että sisällä. Span yhteyteen tulevat myös kylpyläasiakkaiden pukuhuoneet, kuntosali ja hoitohuoneet. 

Rock-kentän klubirakennuksen ravintola palvelee golfinpelaajien ja alueen asukkaiden lisäksi myös hotellin asiakkaita. Klubitalon keskiössä on hyvä ravintola. Rock Resortin asukkaiden ja hotellivieraiden ansiosta aktiivisuus eri vuodenaikoina lisääntyy koko Pickalan alueella ja voi mahdollistaa Rockin klubiravintolalle myös ympärivuotisen toiminnan.

Hotellin ja span aikataulu on auki – konseptin toteutuminen vaatii asemakaavoituksen lisäksi hyviä yhteistyökumppaneita.