Pickalaan on kaivattu hotellia jo pitkään

Rock-kentän valmistuttua tulee Pickalasta yhteensä 63 täysverisellä väylällään ja kuudella pitch & putt väylällään Manner-Euroopan suurin yhtenäinen golfkeskus. Kun Rock-kenttä rakennetaan ja Pickala Golfin Park-kenttä uudistetaan Nicklaus Designin suunnitelmilla huippukentäksi, niin investoinnit Pickalan alueen golfpalveluihin nousevat lähivuosina jopa 10-15 miljoonaan euroon. Pickalan vetovoima kasvaa ja se nousee monen golfarin matkakohteeksi. Vieraita tulee sekä kotimaasta että ulkomailta.

Pickalaan on toivottu hotellia pitkään. Sellainen on nyt suunnitelmissa osana Rock Resort -hanketta. Golfareille sekä muille ulkoilijoille ja matkailijoille suunnitellaan laadukasta sportti- ja hyvinvointivetoista boutique-hotellia.

Tavoitteena on hotelli, jossa asukkaat asuvat minivilloissa. Klubitalo palvelee hotellin vieraita, pelaajia ja alueen asukkaita. Keskiössä on hyvä ravintola. Klubitaloon tai erilliseen rakennukseen voisivat sijoittua esimerkiksi pienimuotoinen spa, erilaisia wellness-palveluja, kuntosali ja golfsimulaattori. Rock Resortin uusien asukkaiden ja hotellivieraiden ansiosta aktiivisuus eri vuodenaikoina lisääntyy koko Pickalan alueella ja voi mahdollistaa Rockin klubiravintolalle myös ympärivuotisen toiminnan.

Hotellin suunnitelmat, kokonaisbudjetti ja kannattavuuslaskelmat ovat vielä piirustuspöydällä. Päätöksiä asian ympärillä tehdään vuoden 2023 aikana.