Apulaiskenttämestari/kentänhoitaja

Haluatko päästä mukaan ainutlaatuiseen kenttäprojektiin Pickala Rockille? Haemme kentänhoitajaa tai apulaiskenttämestaria vakituiseen työsuhteeseen Pickala Rock -kentälle. Rock on Rock Course Oy:n omistama par3-kenttä ja se sijaitsee keskellä Pickala Golfin golfkeskusta. Rock on Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema kenttä ja se valmistuu suunnitelmien mukaan alkukaudella 2025. Rockin tavoitteena on olla maailman paras par3-kenttä. Rooli, johon sinua haemme, on suunnitella ja toteuttaa Rockin kentänhoitoa, sekä toimia työn opastajana kentän muille kentänhoitajille. Ensimmäisenä kautena 2024 työsi on olla mukana toteuttamassa grow-in vaihetta yhdessä kenttämestarin, tehtävään valitun kansainvälisen grow-in asiantuntijan sekä kausityöntekijöiden kanssa.

Odotamme hakijalta kokemusta golfkentänhoidosta ja halua kehittyä roolissaan. Odotamme, että hakijalla on osoittaa koulutusta kentänhoidosta joko Suomesta tai muualta. Se, valitsemmeko kentänhoitajan vai apulaiskenttämestarin, päätetään rekrytoinnin edetessä.

Mikäli olet kiinnostunut aiheesta, niin ole yhteydessä Rockin kenttämestari Juho Sillantakaan joko puhelimella (044 491 8748) tai sähköpostilla (juho@pickalarock.fi). Työhakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 31.12.2023 mennessä.Viimeisimmät uutiset


​​​​​​​