Pickala Rockin bunkkerit varmistavat maailmanluokan pelikokemuksen, myös hiekasta

Pickala Rockin upeiden hiekkaesteiden sisään kätkeytyy mullistavia innovaatioita

Pickala Rockin bunkkereiden rakennus etenee hyvää vauhtia ja vitivalkoiset hiekat on jo saatu asetettua paikalleen suurimmassa osassa bunkkereita. Maailman parhaaksi par3-kentäksi tähtäävän Pickala Rockin bunkkeritkaan eivät ole tavanomaisesta päästä, vaan hiekkaesteiden rakentamisessa on käytetty Capillary concrete bunkers -tyyliä, joka varmistaa esteiden kestävän laadun, helppohoitoisuuden, optimaalisen vedenpoiston sekä aina oikean kosteustason hiekkaesteissä. Maailmalla samaa bunkkeri tyyliä on hyödynnetty esimerkiksi Bethpagen sekä Le Golf Nationalin kentillä.

Ei vain kaunis, vain myös käytännöllinen

Kapillaaribunkkerit (Capillary concrete bunkers) parantavat bunkkereiden pelattavuutta ja vähentävät hoidon tarvetta. Kapillaaribunkkereissa hiekan alle rakennettaan noin viiden sentin betonikerros, joka mahdollistaa kosteuden siirtymisen kapillaarisesti joko ylös tai alas — olosuhteiden mukaan. Näin ollen sateella hiekka kuivuu nopeasti ja kuivuuden yllättäessä kapillaarisuus puolestaan auttaa pitämään hiekan kosteana. Näin vältytään mm. pois huuhtoutuvan hiekan ja uponneiden pallojen ongelmilta ja muilta bunkkereiden huolto- ja pelattavuushaasteilta.

Hiekkaesteiden reunat on rakennettu kasaamalla vahva ja suojaava kerros niin tekonurmea (Dura bunker) kuin siirtonurmea, vaihdellen ylös- ja alaspäin. Reunojen vahva rakenne auttaa bunkkeria säilyttämään muotonsa ja auttaa bunkereiden reunoja säilyttämään visuaalisen muotonsa.

Kapillaaribunkereiden muita hyötyjä on mm. sisäänrakennettu Wash Box -systeemi, joka mahdollistaa hiekkaesteiden pesun ilman, että hiekka huuhtoutuu salaojaan ja näin ollen saadaan myös säästöä, että hiekkaa ei tarvitse lisätä tai vaihtaa. Tämä mahdollistaa hiekan puhtauden ja valkoisuuden ympärivuoden kelistä riippumatta.

Katso kuvat alta.


Haluatko kuulla lisää Pickala Rockin rakennusvaiheista? Tilaa uutiskirjeemme!


​​​​​​​


Viimeisimmät uutiset