Pickala Rockin tilannekatsaus 12.7.2024

Pickala Rockin kenttäprojekti etenee hienoa vauhtia ja tuloksia alkaa jo näkymään, kiitos kokeneiden ammattilaisten, jotka projektissa ovat mukana.

Keräämme säännöllisin väliajoin verkkosivuillemme tietoa kentän edistymisestä ja parhaiten pysyt ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.

Kylvöt (NV Golf Oy)

Kaikki kylvöt pelialueilla on tehtynä viikolla 28. Viimeisenä kylvettävät väylät ovat 9. ja 1. teepaikka. Viikolla 29 viimeistellään vielä niittyalueiden kylvöt sekä laitetaan kunttaa suunnitelluille aluille. Myös siirtonurmialueen rakentaminen on aloitettu ja se saadaan valmiiksi viikolla 29.

Polut ja reitit (NV Golf Oy)

Polkujen viimeistely on jo aloitettu ja viikolla 30 aloitetaan teiden asfaltointi. Asfaltoinnin jälkeen NV:n tiimi viimeistelee polkujen reunat, jotka varmistavat viimeistellyn ulkonäön.

Kastelujärjestelmä (NV Golf Oy)

Kentän kastelujärjestelmä on asennettu. Myös käsinkasteluun käytetään paljon aikaa sillä niittyalueilla ei ole sadettimia, joten näiden alueiden kastelu tapahtuu siirrettävillä sadettimilla. Siirtonurmetetut alueet saavat tällä hetkellä myös extra-vettä käsinkastelun avulla. Väylät 4-6 ovat jo siinä vaiheessa, että kastelua voidaan vähentää.

Leikkuut (Rock course)

Väylien 4-8 viheriöiden leikkuukorkeutta on voitu tiputtaa jo 8mm -> 6mm ja viheriöiden ensimmäiset hiekoitukset on tehty. Hiekoitukset viheriöillä tehdään käsin. Väylien 4-6 väyläalueiden leikkuukorkeutta on tiputettu 23mm->18mm ja nyt leikkuut voidaan jo hoitaa päältä ajettavalla kolmiyksikköisellä leikkurilla. Tämä helpottaa työtaakkaa huomattavasti. Väylän 3 viheriöialue on saatu myös leikattua ensimmäisen kerran ja griinien ympärykset väylillä 1-3.

Lannoitukset ja ruiskutukset (Rock Course)

Lannoituksia tehdään paljon koko kenttäalueella ja ruiskutukset on myös aloitettu. Ruiskulla kentän alueille annetaan ravinteita sekä kasvusäädettä. Kasvunsääteellä saadaan heinä kasvamaan enemmän sivuille kuin ylöspäin. Tätä samaa asiaa ajaa myös leikkuut. Kasvunsääde auttaa myös juuriston kasvuun, ja nyt ensimmäisillä griineillä juuristo on jo 15cm syvyydessä.


Katso viimeisimmät kuvat Pickala Rockin edistymisestä


Viimeisimmät uutiset






​​​​​​​