Pickala Rock golfkentän kasteluveden hankintaan liittyvän johto-osuuden rakentaminen alkaa

Havainnekuva kasteluveden hankintaan liittyvän järjestelmän putkilinjojen viitteellisestä sijainnista.
​​​​​​​

Maailman parhaaksi par3-kentäksi tähtäävän yhdeksänreikäisen Rock golfkentän rakennustyöt ovat edenneet hienosti. Osana golfkentän toiminnallista kokonaisuutta on suunniteltu kentän kasteluveden hankintaan liittyvät rakenteet, jotka turvaavat laadukkaan ja viihtyisän kokemuksen hyväkuntoisella kentällä. Rock Course tulee hankkimaan osan kasteluvedestään Pikkalanjoesta kasteluvesipumppaamon ja kasteluvesijohdon avulla.

Rockin kasteluveden hankintaan liittyvien putkilinjojen rakentaminen alkaa. Kasteluveden hankintaan liittyvät putkilinjat tulevat sijoittumaan suurelta osittain Siuntion kunnan omistamille maa-alueille ja osittain myös yksityiselle maa-alueelle. Putkilinjojen rakentamisesta on sovittu maanomistajien kanssa. Hankkeeseen liittyvät tarvittavat lupa- ja ilmoitusmenettelyt yhdessä viranomaisten ja maanomistajien kanssa on hoidettu aiemmin vuoden 2024 aikana. Putkilinjat tullaan rakentamaan Pikkalanjoelta Tenniskalliontien tienhaaran läheisyyteen. Putkilinjat rakennetaan Strörsvikintiellä ja Slussenissa katujen reunassa sijoittuvalle Siuntion kunnan omistamalle viheralueelle. Slussenin Torilta kohti Pikkalanjokea menevä putkilinjan sijainti on suunniteltu maanomistajien ja kunnan ohjauksessa. Ohessa havainnekuva kasteluveden hankintaan liittyvän järjestelmän putkilinjojen viitteellisestä sijainnista.

Putkilinjojen rakentaminen alkaa maanantaina 9.9.2024 ja tavoitteena on, että rakentaminen on valmis lokakuun loppuun mennessä. Rakentaminen tapahtuu auki kaivamalla ja osittain tällä on paikallisia vaikutuksia erityisesti jalankulkuun ja pyöräilyyn. Työkohteessa on voimassa tilapäiset liikennejärjestelyt, joiden avulla on turvallista ohittaa työmaa. Työalueet tullaan ennallistamaan lähtökohtatilannetta vallinneeseen kuntoon töiden päätyttyä. Rakentamisesta vastaa perinteikäs perheyritys Ingvald Lindberg Oy. Rakentaminen pyritään tekemään siten, että siitä aiheutuva tilapäinen haitta olisi mahdollisimman pieni ja mahdollisimman lyhytkestoinen.

Pahoittelemme rakentamistöistä aiheutuvaa tilapäisesti haittaa.

Lisätietoja antaa Rock Coursen toimitusjohtaja Andrea Nyman.