Pickala Rockin kuulumiset 10.9.2024

Pintarakennusurakka saatiin päätökseen heinäkuussa

Pickala Rockin kenttätyöt saatiin virallisesti päätökseen heinäkuun lopussa. NV Golf Oy vastasi kentän pintarakennusurakasta, joka kattoi monipuolisesti eri rakennusvaiheita, kuten kentän muotoilun, kuivatusjärjestelmien asentamisen, kastelujärjestelmän asennuksen, bunkkereiden rakentamisen, kasvukerroksen levittämisen ja koko kenttäalueen kylvön. NV Golf Oyn tiimi lähti työmaalta jättäen jälkeensä ainutlaatuiset puitteet tuleville pelaajille. Kentän rakennusvaihe on vaatinut laajan osaamisen kirjoa, ja projektissa työskenteli merkittävä määrä ammattilaisia, yhteensä 22 henkilöä, edustaen peräti seitsemää eri kansallisuutta. Lue koko artikkeli

Kasteluveden hankintaan liittyvän johto-osuuden rakentaminen alkaa

Kastelujärjestelmä on yksi tärkeimmistä asioista golfkenttien ylläpidossa. Maanantaina 9.9.aloitimme vedenhankintaan liittyvän kasteluvesipumppaamon johto-osuuden rakentamisen ja tavoitteena on, että rakentaminen on valmis lokakuun loppuun mennessä. Pumppaamo tulee takaamaan kentän riittävän vesihuollon kuivina kausina.

Kasteluveden hankintaan liittyvät putkilinjat tulevat sijoittumaan suurelta osittain Siuntion kunnan omistamille maa-alueille ja osittain myös yksityiselle maa-alueelle. Putkilinjojen rakentamisesta on sovittu maanomistajien kanssa. Hankkeeseen liittyvät tarvittavat lupa- ja ilmoitusmenettelyt yhdessä viranomaisten ja maanomistajien kanssa on hoidettu aiemmin vuoden 2024 aikana. Putkilinjat tullaan rakentamaan Pikkalanjoelta Tenniskalliontien tienhaaran läheisyyteen. Putkilinjat rakennetaan Strörsvikintiellä ja Slussenissa katujen reunassa sijoittuvalle Siuntion kunnan omistamalle viheralueelle. Slussenin Torilta kohti Pikkalanjokea menevä putkilinjan sijainti on suunniteltu maanomistajien ja kunnan ohjauksessa. Lue koko uutinen tästä

Väylät saavat lopullisen muotonsa

Tähän asti väylät ja semiraffit on leikattu yhteen korkoon. Nyt kenttäarkkitehti on käynyt merkkaamassa väylien 2-7 tulevat linjat ja olemme aloittaneet väylien leikkuun lopulliseen muotoonsa. Leikkuukorkeutena väylillä käytetään 12mm ja semiraffien annetaan kasvaa 20-25mm korkeuteen. Erillistä raffikorkeutta väylille ei tule, vaan leikkuukorkeuksia on kaksi; väylä sekä semiraffi. Väylien muotoilulla on tärkeä osa kentän ulkonäköön sekä pelattavuuteen.

Klubitalon rakentaminen hyvässä vaiheessa

Pickala Rockin tulee kruunaamaan väylien 1 teepaikkojen sekä väylän 9 greenin läheisyyteen nouseva upea klubitalo. Näyttävän klubitalon yläkerrasta löydät tasokkaan ravintolan, The Rockin terasseineen ja kabinetteineen. Laadukas ravintola tulee palvelemaan kaikkia, aina Rock-kentän pelaajista lähialueen asukkaisiin ja kauempaa tuleviin vieraisiin.
Klubitalon alakerrasta löydät caddiemasterin toimiston, proshopin sekä pukuhuoneet ja saunat. Lisäksi alakerrasta löytyvät wc-tilat, toimistotiloja, henkilökunnan sosiaalitilat sekä iso golfautohalli. Näkymät ravintolan ikkunoista sekä terassilta tulevat olemaan upeat.

Tapahtumamyynti käynnistyy syksyllä 2024

Myynti ensi vuoden tapahtumille tulee käynnistymään jo syksyllä 2024. Rock tulee tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda asiakkaitasi tai työntekijöitäsi nauttimaan päivästä maailman parhaalla par3-kentällä. Lyhyempi kierrosaika, sosiaalisempi yhdessä pelattava kenttä, ravintolan huippuunsa hiotut tarjoilut sekä upeat maisemat luovat uuden standardin golftapahtumille! Pysy siis kuulolla, jotta pääset ensimmäisten joukossa varamaan ensi vuoden tapahtumanne Rockista. Tapahtumia myydään ensi kaudelle rajattu määrä.



Viimeisimmät uutiset






​​​​​​​