14.11.2024 15:01
The Rock -ravintolan operaattori valittu
Rockin klubitalon yläkerrasta ensi vuonna löytyvän tasokkaan ja mukavan rennon The Rock -ravintolan operoinnista tulee vastaamaan golfalan ravintoloissa nimeään tehnyt Sebastian Kuhlefelt ja hänen Restaurants by Spoon -tiiminsä, keittiömestarinaan Tuukka Kähkönen. Valoisa The Rock upeine terasseineen ja kabinetteineen tulee palvelemaan kaikkia, aina Rock-kentän pelaajista lähialueen asukkaisiin ja kauempaa tuleviin vieraisiin.
Vahvasti sesonkiin painottuva à la carte -ravintola The Rock tulee poikkeamaan konseptiltaan totutuista klubiravintoloista. Rockin ja Sebastianin vahvana tavoitteena on rakentaa poikkeuksellisen laadukas ravintola, joka tarjoaa elämyksiä ja vastaa monipuolisesti nykyaikaisen asiakkaan toiveisiin. Ravintolassa on tarjolla sesongista riippuen myös Tapas-henkistä purtavaa viinilasin kaveriksi. The Rock tulee tarjoilemaan aitoa ruokaa, jonka painotus on hyvissä paikallisissa raaka-aineissa. Ravintolan keittiön sydämenä sykkii aito puuhiiligrilli, ja terassilta löytyvä yrttitarha tuo oman kokemuksellisen lisänsä toimintaan.
The Rockin keittiömestarina tulee toimimaan mm. Hotel Havenista, B5-ravintolasta sekä Lontoon ravintoloista kokemusta kartuttanut Tuukka Kähkönen. Tuukka tunnetaan intohimoisesta suhtautumisestaan ruokaan, jossa raaka-aineet saavat loistaa ja makujen aitous korostuu. Hän haluaa luoda annoksia, jotka ovat sekä tunnistettavia että houkuttelevia, yhdistäen pienen yllätyksellisyyden ja leikkisyyden. Vastuullisuus ja lähituotannon arvostus ovat hänen työnsä kulmakiviä, mikä näkyy aitoina ja rehellisinä makuina sekä esim. hävikin minimoimisena.
The Rock tulee toimimaan mieleenpainuvana näyttämönä tapahtumille ruoan ympärillä. Ravintola ei ole suunnattu ainoastaan golfareille, vaan se palvelee kaikkia, jotka haluavat ruokailla upeassa miljöössä ja nauttia hyvästä ruoasta. The Rock tarjoaa laadukkaat puitteet myös yritystapahtumille, illanistujaisille ja juhlille. Alueen kehittyessä The Rock kykenee palvelemaan niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ympärivuotisesti.
"The Rock on meille mahdollisuus, jossa pääsemme toteuttamaan visiotamme ja haaveitamme siitä, mitä ruokailu golfkentän ympäristössä voi parhaimmillaan olla. Pienempi pelaajamäärä antaa meille mahdollisuuden tehdä asioita yksilöllisemmin, ja Rockin toimintaympäristö tukee tätä täydellisesti. Haluamme keskittyä aidosti yksilöityyn ruokaan, joka heijastaa yrityksemme slogania – Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina. Odotan innolla uudenlaista ja ennennäkemättömän upeaa ravintolatilaa, ja on mahtavaa päästä työskentelemään Karin ja Andrean kanssa. Kari Karvinen on rakentanut tiimin, jossa on helppo toimia, ja nyt pääsemme näyttämään, mitä kahdeksan vuoden harjoittelu on meille opettanut. Toivon, että vierailijat tulevat rohkeasti kokemaan ja etsimään elämyksellisyyttä osana golfpäiväänsä tai ruokailusta upean golfkentän ympäristössä – tällaista ei ole Suomessa aiemmin ollut, eikä todennäköisesti tule hetkeen olemaankaan." – Sebastian Kuhlefelt, Restaurants by Spoon
”Rockin tavoitteena on olla maailman paras par3-kenttä. Kokonaisvaltaisen golfkokemuksen täydentää hieno klubitalo ja sen tasokas ravintola The Rock. Sebu ja Tuukka tiimeineen tulevat varmasti tarjoamaan kaikille vieraille upeita elämyksiä.” Kari Karvinen, omistaja ja hallituksen puheenjohtaja
"Olen hyvin innoissani, että saimme Sebun mukaan tähän projektiin. Tunnemme Sebastianin kanssa pitkältä ajalta vuosien takaa, ja on mahtavaa päästä luomaan jotain uudenlaista yhdessä. Hyvä ruoka toimii isossa osassa Rockin elämystä, ja itselleni hyvä ruoka on todella tärkeää. Rockissa on mahtavaa se, että saamme tehdä asioita uudella tavalla ja luoda uudenlaisia elämyksiä." – Andrea Nyman, toimitusjohtaja
Ravintola tulee aukeamaan samaan aikaan Rock-kentän kanssa kesäkuussa 2025.
Muista tilata Rockin uutiskirje, niin pysyt mukana kuulumisissa.
Viimeisimmät uutiset