Pickala Golf

Pickalan imu on kasvanut viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Nykyään Pickalassa kirjataan satatuhatta kierrosta vuodessa ja tämä on näkynyt myös peliaikojen saatavuudessa. Rock tuo helpotusta tilanteeseen. Ja myös vaihtelua.

”Rock on vastaus monen pelaajan ajankäytön haasteisiin. Kenttä sopii hienosti Pickalan tulevaisuuteen tarjoten rennon, hauskan ja energisoivan golfkokemuksen uudella ja innovatiivisella tavalla”, summaa Pickala Golf Oy:n toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Pickala Golf sijaitsee noin 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä, keskellä kauneinta Etelä-Suomea. Pickalan kehitys on ollut nopeaa ja jatkuvaa – alueesta on muodostumassa monipuolinen ja vetovoimainen vapaa-ajankeskus.

Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä: Park, Seaside ja Forest. Ja pian Rock täydentää kokonaisuuden neljäksi kentäksi.

Park tarjoaa haastetta vaativallekin pelaajalle. Sen puistomainen luonne ja osin vanha puusto maisemoi kenttää ja tuo sen komeuden esille. Ensimmäiset yhdeksän reikää tarjoavat tilaa ja avaruutta. Takaysillä mennään metsäisemmissä maisemissa ja samalla väylät kapenevat ja korkeuserot lisääntyvät. Park on tarkoitus uudistaa kokonaan alkaen syksyllä 2025. Uudistusremontin suunnitelijaksi on valittu maailmankuulu golfarkkitehtitoimisto Nicklaus Design.

Pohjoistuulella Seasiden links-tyyppiset väylät Pikkalanlahden rannassa näyttävät haastavuutensa. Hienoja reikiä avautuu toinen toisensa perään. Jälkimmäiset yhdeksän reikää sukeltavat peltojen ja metsien keskelle. Kierros päättyy par neloseen, jonka korotetulla viheriöllä tapahtuvat loppuratkaisut eivät jää huomioitta ravintolan terassilla istuvilta.

Vuonna 2004 valmistunut Forest-kenttä kiertää Pickalan, lähes 200 hehtaarin alueen. Forest täydentää Pickalan kolmen kentän kokonaisuuden omalla vahvalla persoonallaan. Forest on arvostettu yleisesti Pickalan parhaaksi kentäksi.

Lisäksi Pickalassa on kuuden väylän mittainen par3-kenttä (pitch & putt) nimeltään Garden, jonne kuka tahansa voi mennä kokeilemaan golfia yksin, kaksin tai vaikka porukalla. Gardenissa voi pelata myös frisbeegolfia. 

Golfopetuksesta vastaa Minea Blomqvist-Kakon ja Roope Kakon Minni & Roope Golf School. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy driving rangelta ja lähipelialueilta.

Golfareille on tarjolla hienojen kenttien ja suositun klubiravintola Spoonin lisäksi myös muut hienot puitteet. Sauna- ja pukuhuonetilat ovat uuden raikkaat. Uusittu shop Pickala Brand Store avautui keväällä 2022.

Lisätietoja Pickala Golfista www.pickalagolf.fi.