Pickala Rock -kenttä kokonaan Kari Karvisen omistukseen

Pickala Rock Resort -hankkeen ja Rock-kentän vetäjinä ja omistajina perhe-/sijoitusyhtiöineen ovat olleet pickalalaiset golfarit Kari Karvinen ja Jussi Nurmio. Hankkeen emoyhtiön Rock Properties Oy:n vastuulla on asuintonttien kiinteistökehitys. Tytäryhtiö Rock Course Oy puolestaan vastaa golfkentän rakentamisesta. Hankkeen rahoituksesta on vastannut Kari Karvinen.

Tänään toteutetussa omistusjärjestelyssä Kari Karvinen on ostanut tytäryhtiö Rock Course Oy:n koko osakekannan itselleen. Näin ollen hän vastaa Rock-kentän ja sen klubitalon rakentamisen jatkorahoituksesta ja kentän valmistuttua sen operatiivisesta toiminnasta.

Omistusjärjestelyn yhteydessä myös Rock Properties Oy:n omistus on muuttunut. Järjestelyn jälkeen Kari Karvisen ja hänen perheyhtiönsä omistus Rock Properties Oy:stä on 85 prosenttia ja vastaavasti Jussi Nurmion ja hänen sijoitusyhtiönsä omistus on 15 prosenttia.

Järjestelyn myötä Jussi Nurmio on jäänyt pois Rock Course Oy:n hallituksesta. Hän jatkaa kuitenkin Rock-hankkeessa neuvonantajana ja lisäksi Rock Properties Oy:n hallituksen jäsenenä.

”Maailman parhaan par3-kentän rakentaminen ja Suomen hienoimman asuinalueen kehittäminen osoittautuivat yllättävän isoksi haasteeksi”, taustoittaa Kari Karvinen. ”Haasteet on kuitenkin tarkoitettu voitettaviksi ja me löysimme niihin yhteisesti ratkaisun. Kiitän Jussia Rock-kentän alkuperäisestä ideasta ja yhä jatkuvasta yhteistyöstä Rock Resortin asuinalueen kehittämisessä. Nyt uudet omistusjärjestelyt ovat astuneet voimaan ja katse suunnataan Rockissa entistäkin tarkemmin palloon.”

”Järjestely takaa hienon tulevaisuuden Rock-kentälle ja on minulle mieluinen. Olen enemmän kehittäjä ja ideoija, tässä ominaisuudessa on hyvä jatkaa täysillä mukana Rock Resortin asuintonttien kiinteistökehityksessä”, kertoo Jussi Nurmio. ”Minulla on myös erityisagenda, johon haluan panostaa jatkossa. Rock Resortin luovuttua kaavoitusprosessin yhteydessä omasta hotellisuunnitelmastaan Pickalan alueen hotelli- ja majoitustoimintaan tulee löytää joku muu hyvä ja toimiva ratkaisu.”Viimeisimmät uutiset


​​​​​​​