Rock Course Oy tukee lahjakkaita junioripelaajia

Migel Mutikainen (s. 2009) ja Lionel Mutikainen (s. 2012) ovat lahjakkaita juniorigolfareita. Vuoden 2023 Suomen Rankingissa (FJAR) Migel oli paras U-14 pelaaja ja Lionel oli vastaavasti paras U-12 pelaaja.

Migel pääsi viime kesänä mukaan U.S. Kids World Championship -juniorikilpailuun Pinehurstiin USA:ssa. Tuohon kisaan saa kutsun vain, jos on sen ansainnut aiemmilla saavutuksillaan. Migel sijoittui Pinehurstissa omassa ikäluokassaan sijalle 24 yhteensä 150 pelaajan joukossa, vaikka sai kuumuudessa pienen lämpöhalvauksen. Tänä keväänä myös nuorempi veli Lionel sai kutsun samaan U.S. Kids -kisaan Pinehurstissa. Kisa käydään 1.-3.8.2024. Toivotetaan Lionelille onnea matkaan!

Jotta Pickala Golfia edustavat pojat pystyisivät entistäkin paremmin harjoittelemaan ja kisaamaan ulkomailla tällaisissa vaativissa ja samalla kehittävissä kisoissa, päätti Rock Course Oy tukea poikia merkittävällä panoksella. Rahallinen tuki ohjataan poikien harjoitteluun ja kilpailemiseen Suomen Olympiakomitean alaisen Suomen Urheilun tukisäätiön Valmennusrahaston kautta.Viimeisimmät uutiset


​​​​​​​