Rock-kentän rakentaminen alkaa!

Rock Course Oy on tänään 3.1.2023 allekirjoittanut Rock-kentän maanrakennusurakasta sopimuksen E.M.Pekkinen Oy:n kanssa. Maailman hienoimman yhdeksänreikäisen par3-golfkentän rakentaminen alkaa ensi viikolla.

Puut kenttäalueelta kaadettiin jo viime kesänä, mutta nyt alkaa siis varsinainen rakennustyö. Maanrakennusurakka käsittää mm. pintamaiden raivaustyöt, vesiesteiden kaivamisen, vesiesteiden patojen ja tukirakenteiden rakentamisen, tarvittavat louhinnat, maansiirrot peliväylien ja tiiauspaikkojen pohjarakenteiksi, peliväylien ja viheriöiden pohjien perusmuotoilut, sekä teiden ja pelaajapolkujen pohjarakenteet. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan loppukesällä 2023.

Maanrakennusurakan jälkeen loppukesällä 2023 ja vuonna 2024 seuraa omana urakkanaan itse golfkentän pintojen rakentaminen ml. kastelu- ja kuivatusjärjestelmät, bunkkerien rakentaminen sekä karheikkojen, väylien ja viheriöiden nurmikylvöt. Samassa yhteydessä päällystetään tiet ja pelaajapolut. Erillisenä omana urakkanaan toteutetaan näiden lisäksi vielä Rockin klubitalon ja pysäköintialueen rakentaminen niin, että Rock aukeaa pelaajille alkukaudella 2025.Viimeisimmät uutiset


​​​​​​​