Rockin klubitalon rakentaminen alkaa

Maailman parhaaksi par3-kentäksi tähtäävän Rock-kentän klubitalon rakentaminen alkaa tällä viikolla puunkaadoilla ja jatkuu ensi viikolla maanrakennustöillä. Klubirakennus on kaksikerroksinen ja se sijaitsee Pickala Golfin Park-17 viheriön ja Forest-18 väylän välisellä alueella. Klubitalon viereen tulee runsaan 50 auton pysäköintialue.

Klubitalon alakerrassa tulee olemaan golfareille vastaanottotilat (caddiemaster), proshop sekä pukuhuoneet ja saunat. Lisäksi alakerrasta löytyy wc-tilat, toimistotiloja, henkilökunnan sosiaalitilat ja iso golfautohalli.

Klubitalon yläkerrassa on noin 60-paikkainen ravintola ”The Rock” terasseineen. Ravintola palvelee ensisijaisesti golfinpelaajia, mutta on toki avoinna muillekin asiakkaille kuten Pickalan asukkaille ja vieraille kauempaakin. Klubitalossa on rakenteellisesti varauduttu siihen, että ”The Rock” voi tulevaisuudessa olla auki myös talvisin, kunhan kysyntää sille on riittävästi.

Klubitalon rakennusprojektia vetää kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen asiantuntijayritys GSP Group Oy. Klubitalo valmistuu keväällä 2025.Viimeisimmät uutiset


​​​​​​​