Upeita maisemia, tontteja ja asuntoja

Rock Resortin alue on poikkeuksellisen hieno. Se on kaunista kallioista mäntymetsää ja parasta Suomea. Sijainti on lähellä pääkaupunkiseutua, mutta kuitenkin turvallisesti puhtaan luonnon keskellä arvostetussa Pickalan vapaa-ajankeskuksessa. Matkaa Espooseen on parikymmentä minuuttia, Helsinkiin reipas puoli tuntia.

Tontit ovat parhaita mahdollisia ja sijaitsevat aurinkoisilla rinteillä. Asuintonteille varatut alueet sijoittuvat Pickalan Park-kentän ja Forest-kentän väliin sekä Forestin 12-väylän länsipuolelle. Kaikilla tonteilla on kauniit luontonäkymät. Suurimmalla osalla on myös hienot golfnäkymät joko visuaalisesti upealle Rockille, polveilevalle Forestille tai maailmankuulun golfkenttäarkkitehtitoimiston Niklaus Designin suunnittelemalle uudelle Parkille.

Rock Resortin asemakaavoitus on käynnistynyt. Tavoitteena on kaavoittaa alueelle yli sata tonttia lähes 150 asunnolle ja saada kaava valmiiksi kesällä 2024. Kaavoituksen jälkeen alueelle rakennetaan tiet ja kunnallistekniikka. Rock Resortin tonttien myynti ja asuntojen rakentaminen pääsee siis alkamaan arviolta loppuvuonna 2024. 

Tonteista osa tulee olemaan omakotitaloille ja osa yhtiömuotoiselle rakentamiselle. Omakotitalotonttien koot vaihtelevat välillä 850 – 3.750 m2 ja vastaavasti rakennusoikeudet välillä 150 – 600 kerros-m2. Yhtiömuotoisessa rakentamisessa yksittäisten asuntojen koot alkavat 50 m2:stä. Tontit pyritään kaavoittamaan pääosin ympärivuotiseen asumiseen. Alueelle on tulossa sekä puu- että kivirakenteisia taloja.

Kerromme kaavoituksen ja hankkeen edistymisestä aktiivisesti. Jos olet kiinnostunut tonteista tai asunnoista, niin sinun kannattaa tilata uutiskirjeemme jo nyt ja/tai ottaa yhteyttä suoraan hankkeen taustahenkilöihin (ks. kohta Yhteystiedot).