Upeita maisemia, tontteja ja asuntoja

Rock Resortin alue on poikkeuksellisen hieno. Se on kaunista kallioista mäntymetsää ja parasta Suomea. Sijainti on lähellä pääkaupunkiseutua, mutta kuitenkin turvallisesti puhtaan luonnon keskellä arvostetussa Pickalan vapaa-ajankeskuksessa. Matkaa Espooseen on parikymmentä minuuttia, Helsinkiin reipas puoli tuntia.

Tontit ovat parhaita mahdollisia ja sijaitsevat aurinkoisilla rinteillä. Asuintonteille varatut alueet sijoittuvat Pickalan Park-kentän ja Forest-kentän väliin sekä Forestin 12-väylän länsipuolelle. Kaikilla tonteilla on kauniit luontonäkymät. Suurimmalla osalla on myös hienot golfnäkymät joko visuaalisesti upealle Rockille, polveilevalle Forestille tai maailmankuulun golfkenttäarkkitehtitoimiston Niklaus Designin suunnittelemalle uudelle Parkille*.

Rock Resortin asemakaavoitus on käynnistynyt. Tavoitteena on kaavoittaa alueelle tontteja noin 120 asunnolle ja saada kaava valmiiksi kesällä 2024. Kaavoituksen jälkeen alueelle rakennetaan tiet ja kunnallistekniikka. Rock Resortin tonttien ja asuntojen myynti pääsee siis alkamaan arviolta syksyllä 2024. Talojen rakentaminen puolestaan pääsee alkamaan arviolta loppuvuonna 2024 tai alkuvuonna 2025.

Tonteista osa tulee olemaan omakotitaloille ja osa yhtiömuotoiselle rakentamiselle. Rock Resortista voit siis ostaa joko pelkän tontin ja rakentaa/rakennuttaa tontille omakotitalon, tai sitten voit ostaa itsellesi valmiin asunnon. Omakotitalotonttien koot vaihtelevat välillä 800 – 4.800 m2 ja vastaavasti rakennusoikeudet välillä 150 – 600 kerros-m2. Yhtiömuotoisessa rakentamisessa myydään valmiita asuntoja, joiden koot alkavat 70-90 m2:stä suurempien asuntojen kokojen ollessa noin 250 m2. Tontit pyritään kaavoittamaan pääosin ympärivuotiseen asumiseen. Alueelle on tulossa sekä puu- että kivirakenteisia taloja. Lisätietoa asemakaavoituksesta Siuntion kunnan sivustolta osoitteesta.

Kerromme kaavoituksen ja hankkeen edistymisestä aktiivisesti. Jos olet kiinnostunut tonteista tai asunnoista, niin sinun kannattaa tilata uutiskirjeemme jo nyt ja/tai ottaa yhteyttä suoraan hankkeen taustahenkilöihin (ks. kohta Yhteystiedot).

* Pickala Golfin Park-kentälle suunnitellaan täysremonttia vuosina 2025-2027.