Sata tonttia ympärivuotiseen asumiseen

Rock Resortin alue on poikkeuksellisen hieno. Se on kaunista kallioista mäntymetsää ja parasta Suomea. Sijainti on lähellä pääkaupunkiseutua, mutta kuitenkin turvallisesti puhtaan luonnon keskellä arvostetussa Pickalan golfkeskuksessa. 

Tontit ovat parhaita mahdollisia ja sijaitsevat aurinkoisilla rinteillä. Asuintonteille varatut alueet sijoittuvat Pickalan Park-kentän ja Forest-kentän väliin sekä Forestin 12-väylän länsipuolelle. Kaikilla tonteilla on kauniit luontonäkymät. Suurimmalla osalla on myös golfnäkymät joko visuaalisesti upealle Rockille, polveilevalle Forestille tai Niklaus Designin suunnittelemalle uudelle Parkille.

Tavoitteena on kaavoittaa alueelle tontteja noin sadalle asunnolle, joista suurin osa on omakotitaloille ja osa yhtiömuotoiselle rakentamiselle (esim. rivitaloille tai minivilloille). Tontit pyritään kaavoittamaan ainakin pääosin vakituisen asumisen tonteiksi. Omakotitalotonttien koot vaihtelevat välillä 850 – 3.750 m2 ja vastaavasti rakennusoikeudet välillä 200 – 600 kerros-m2. Yhtiömuotoisessa rakentamisessa yksittäisten asuntojen koot alkavat 50 m2:stä.

Alueella on voimassa oleva yleiskaava, nyt tarvitaan asemakaava. Alueen kaavoitusprosessi alkaa keväällä 2023. Kaavoitusprosessi kestää 1-2 vuotta, jos valituksia ei tule. Kaavoituksen valmistuttua alueelle rakennetaan tiet ja kunnallistekniikka. Tonttien myynti ja asuntojen rakentaminen pääsee siis alkamaan arviolta loppuvuonna 2024. Kerromme kaavoituksen ja hankkeen edistymisestä aktiivisesti. Jos olet kiinnostunut tonteista tai minivilloista, niin sinun kannattaa tilata uutiskirjeemme jo nyt ja/tai ottaa yhteyttä suoraan hankkeen taustahenkilöihin (ks. kohta Yhteystiedot).