Do You Wanna Rock?

6/11/2023

Rock Course Oy hakee toimitusjohtajaa kehittämään ja johtamaan maailman parasta par3-golfkenttää. Yhdeksänreikäinen Rock on Siuntion Pickalaan kaavoitettavan uuden korkeatasoisen asuinalueen Rock Resortin sydän. Rock Resort sijaitsee vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Rock Resortin ympärillä on Oy Pickala Golf Ab:n omistamat kolme täysimittaista kenttää. Rock ei kuitenkaan ole Pickala Golfin kenttä, vaan Rock-kentän omistaa kokonaan Rock Course Oy, joka puolestaan on yksityisessä omistuksessa.

Rock-kentän rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2023 ja kenttä avataan alkukesällä 2025. Rock toteutetaan laadukkaasti nykyaikaisten huippustandardien mukaan. Rock-kentän yhteyteen rakennetaan myös Rockin oma klubitalo, jossa on ravintola, caddie master ja pro shop sekä pelaajien saunat ja pukuhuoneet. Koko kenttähankkeen budjetti on 12 miljoonaa euroa.

Maailman paras par3-kenttä Rock tarjoaa Sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden olla kehittämässä jotain ainutlaatuista Suomen ja koko maailmankin mittapuulla. Olet oikea henkilö, jos:

  • olet iloinen, energinen ja innovatiivinen ”hands-on” tyyppi;
  • olet positiivinen työkaveri ja innostat muut mukaan rakentamaan ja ylläpitämään huikeaa asiakaskokemusta;
  • laatu ja korkea taso on sinulle intohimo;
  • olet erinomainen tapahtumien suunnittelija ja järjestäjä;
  • osaat tehokkaasti hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja olet taitava myyjä erityisesti yrityssektorille;
  • omaat hyvän numeropään ja olet kyvykäs johtaja;
  • pidät asiat järjestyksessä hyvällä organisoinnilla ja priorisoinnilla; sekä
  • omaat sujuvan kirjallisen ja suullisen kielitaidon suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
  • Yhtään ei tietenkään haittaa, jos olet itsekin innokas golfari.

Koska Rock on vielä rakennusvaiheessa, niin työtkin tehtävässä alkavat vasta syksyllä 2024. Silti haluan kuulla Sinusta ja mielenkiinnostasi tehtävää kohtaan pian eli viimeistään 24.11.2023. Jos innostuit, lähetä minulle vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen kari@pickalarock.fi. Kerro, miksi minun pitäisi valita juuri Sinut tähän huippuhommaan. Lisätietoja osoitteesta www.pickalarock.fi tai suoraan minulta, Kari Karvinen, puhelin 0400-412103. Let’s Rock together!